Filofax notebooks voor iedereen

filofax

Filofax-notebooks van Lotus is de perfecte manier om te profiteren van alle voordelen van de digitale revolutie in zakelijke communicatie. In tegenstelling tot traditionele notebookcomputers, zijn deze Filofax-notebooks draagbaar en eenvoudig te gebruiken. Op iets meer dan drie centimeter dik passen deze stijlvolle kleine apparaten in elke tas en zijn ze geweldig om met u mee te nemen op zakenreizen. Ze lopen op een enkele hoofdbatterij of twee en kunnen zelfs worden opgeladen via een AC / DC-adapter. De gebruiker hoeft hem eenvoudig door de USB-poort op de computer zelf uit te voeren.

Het nemen van een keu uit moderne Disc-gebaseerde notebooksystemen zoals Staples Superstar of Levenger Circa, de Filofax-notebooks bevatten beweegbare, aanraakgevoelige pagina’s die eenvoudig kunnen worden herschikt op een stevig metalen draadframe. Samen met de pagina’s zelf komt het hele notebook bedekt met een hoogglanzende, zachte denimstof. Kortom, deze notebook is stijlvol, compact en zeer goed samengesteld.

Veel mensen die Filofax-notebooks bezitten, hebben ze vergeleken met de Apple iPad in termen van gebruikersinterface. Naast het grote multi-touch-display op het scherm zelf, zijn de meeste modellen ook uitgerust met het standaard op het scherm toetsenbord. Hoewel sommige modellen een specifiek virtueel toetsenbord bevatten, bevinden de meeste toetsenborden en trackpads zich op de werkelijke onderste helft van het scherm. Hiermee kunt u toegang krijgen tot ze met een eenvoudige vingertop en sommige modellen omvatten zelfs speciale virtuele toetsenborden.

Deze slanke kleine apparaten zijn vrij gemakkelijk om rond te dragen. De meeste modellen wegen op minder dan zeven ounces in en hebben een maximaal draaggewicht van ongeveer vijf pond. Omdat ze vrij klein zijn, is het erg gemakkelijk om te zien waarom deze Filofax-notebooks zo populair zijn onder jonge en professionele ondernemers.

En dankzij hun lichtgewicht zijn ze ook perfect om mee te nemen op uw reizen.

Filofax-notebooks worden geleverd in verschillende modellen, die allemaal worden uitgevoerd op het vertrouwde Windows-besturingssysteem. De nieuwste modellen van de notebooks van het bedrijf bieden ook veel nieuwe functies. Zo kunt u bijvoorbeeld de nieuwe lijn van transparante notebook-displays gebruiken, de achtergrondkleur van uw keuze gebruiken tijdens het surfen op internet. Deze functie is beschikbaar op verschillende modellen van de nieuwere lijnen van Filofax-notebooks, maar is niet beschikbaar op eerdere modellen. Andere opmerkelijke upgrades zijn ingebouwde DVI-ondersteuning, een toetsenbord met achtergrondverlichting en de mogelijkheid om verbinding te maken met een snelle draadloze netwerk.

De prijsklasse van de verschillende modellen is vrij gevarieerd. U kunt het basismodel voor minder dan honderd dollar krijgen, maar deze worden beschouwd als instapniveauproducten. Als je echter iets geavanceerder nodig hebt, wil je misschien overwegen om tussen duizend en driehonderd dollar te besteden. Natuurlijk is er geen reden om meer te betalen dan je moet, dus op de lange termijn zou je in staat moeten zijn om een model te vinden dat perfect voor je werkt.

Veel consumenten maken zich zorgen over de veiligheid van hun Filofax-notebooks. In het algemeen is het een goed idee om deze producten te kopen van een gerenommeerde dealer, die een garantie zal bieden. Zoals bij de meeste consumentenproducten, besteden sommige bedrijven echter gewoon geen aandacht aan klachten van klanten over hun producten en bieden geen ondersteuning als u problemen hebt met uw aankoop. Dit betekent niet dat Filofax-notebooks zonder problemen zijn;

Filofax-notebooks is ideale geschenken voor gezinnen en zakelijke collega’s. Als u iemand kent die bij een computerjob werkt, kunt u eenvoudig een van deze notebooks kopen als een cadeau. Als je iemand in de zakenwereld kent die constant een computer gebruikt, kun je ze laten zien hoe nuttig een computer kan zijn door er een te geven. De voordelen van een Filofax-notebook zijn gemakkelijk te zien. Iedereen die een computer heeft kan profiteren van het bezitten van een Filofax-notebook.

Bij MyLovelyNotebook.nl vind je notitieboeken op te koesteren!