Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor jullie delen betreffende bestanden voor pc

U kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer zouden moeilijk bestaan. Moderne overvloed biedt maar veel oplossingen. In dit artikel leert u hoe u een programma kiest om bestanden naar jou computer door te zetten – naar welke criteria u zouden zoeken en welke wanneer de drie beste word beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een juist -programma voor het op internet overzetten met bestanden erbij kiezen, zullen u op verschillende kenmerken letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit is het voornaamste dat binnen je opkomt. We moet niet die persoonsgegevens met handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Stuk voor stuk -services dat in die artikel word beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw bedrijven geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp aan een bizar artikel, enig laat jij de dichtbij specialist is.

Gemak

Datgene is absoluut van de leidend factoren bij het kiezen met een virtual data room providers -platform. Deze omvatten functies dat het tellen van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

U gemak met het opslaan van bestanden – jij moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Mogelijkheid om documenten rechtstreeks in de repository te creëren. Door dit te doen, worden vaak aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Het moet volledige controle beschikken over over u verzenden of ontvangen betreffende bestanden.

Als het bestand kan worden bewerkt, moet het jullie geschiedenis van het opereren zijn.

Het is geweldig indien er op de pc-versie ook absoluut mobiele variatie komt.

Raden

Iedereen kan het aanvoerend tarief selecteren met een goede prijs plus niet te vaak betalen aan wat u niet met plan bent te benutten. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft en enig niet.

Maximale grootte van downloadbare bestanden

Het wit dat deze cijfer heel anders bestaan in opslagservices. Ondertussen sommige u toestaan door bestanden met 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service betreffende Apple bestaan beschikbaar voor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een geheel van ieder Apple-services, die niet alleen cloudopslag omvat, maar mede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het voornaamste voordeel is de express synchronisatie met bestanden voor alle iphone 4, waardoor zij snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen tussen Agenda, Notities en verschillende diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het laadstation kan eveneens dienen als een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te behandelen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven met gezinstoegang voor maximaal 5 personen, en dit zullen winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is een van de oudste en populairste clouddatarooms.

Het heeft frequent coole tools die het werk vereenvoudigen. Handige tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en absoluut duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer dichtbij onboarding in de applicaties aangaande dit rendement.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om tegelijk te bewerken in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te horen en jullie prullenbak. De kunt verwijderde bestanden alsmede zien in uw map waar ze zijn voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt sector uit van het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke into met bedragen andere medewerkers betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.