Welke pastasaus is voor de Italiaanse pasta?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta

Welke pastasaus is voor de Italiaanse pasta?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta? Cannelloni, Spaghetti, Fettuccini Alfredo, Spaghetti Bologna, Vermicelli, Spaghetti Grits, Lasagne. Elk van deze kan worden gebruikt om de meest exquise pastagerechten denkbaar te maken. Van stevige en lichte Carbonara tot romige en boterachtige Spaghetti, van fettuccini tot favoriete Spaghetti Arrabbiata, de mogelijkheden zijn eindeloos. En dankzij de wonderen van internet is het nu nog makkelijker om de juiste pastasaus te vinden.

Pure tomaten met basilicum van chilipeper is mijn favoriete saus. Het wordt gemaakt door geplette tomaten in een pennepot te koken, zout en witte azijn toe te voegen en het mengsel ongeveer 30 minuten te laten trekken Novusventus.shop Pasta saus. Als het klaar is, wordt er een zeef over geplaatst om de smaak door te laten schijnen. Klaar in ongeveer 30 minuten, deze pittige met basilicum doordrenkte pasta is de ultieme gemakkelijke maaltijd voor elke gelegenheid en het beste van alles, hij smaakt geweldig! Voor de beste resultaten gebruik ik graag een penne pastamaker omdat de zeef niet voorkomt dat de pasta aan de kom blijft kleven en je kunt bepalen hoeveel vloeistof of pasta naar de andere kant wordt overgebracht.

Als je niet van vlees houdt, raad ik je aan om een Spaghetti Arrabbiata te proberen. Dit traditionele Italiaanse gerecht gemaakt met vlees (meestal varkensvlees) en uien is pittiger dan cannelloni, maar heeft nog steeds die heerlijke smaak. Ook voegt de zuurgraad van de rode peper veel smaak toe, en de uien geven het een ongelooflijke textuur die geen andere sauzen kunnen evenaren.

Klik hier: Novusventus.shop